Home Education Back to school in Kumanovo from 12.08.2017

Back to school in Kumanovo from 12.08.2017

528
0

Informohen te gjithe nxenesit dhe studentet qe mesojne En4Life ne qytetin e Kumanoves se qe nga dita e shtune (12.08.2017) fillojme me kurset e gjuhes angleze ne shkollen private te gjuheve te huaja ‘English For Life’.
Me respekt prof. Ardian Deari