Monday, August 15, 2022
English

6 grammar rules you don’t know you know

It’s safe to say grammar wasn’t the highlight for many people during their school days. Playing with Bunsen burners and putting condoms on bananas will...

Ja cilët janë gjuhët më të vështira! 

0
Gjuhët më të vështira dhe arsyetimet se pse hyjnë në këtë listë: 10. Gjuha Islandeze - ka fjalor arkaik dhe gramatikë shumë të ndërlikuar. Zgjedhimk...

Nxënësit e ‘English For Life’ pajisen me kartela elektronike!

0
Që nga muaji Shtator i vitit 2016, nxënësit si dhe studentët e qendrës trajnuese 'English For Life' pajisen me kartelat elektronike. Këto kartela do...

Than vs Then – Meaning

0
Than is used to draw a comparison between two or more items, while then is used in relation to time and the order in...

Fjalët pyetëse të gj. angleze

0
Fjalët pyetëse më kryesore të gj. angleze.

INFORMAL vs. FORMAL ENGLISH

0
INFORMAL vs. FORMAL ENGLISH