Monday, August 15, 2022

Direct and Indirect Object

0
Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë....

People idioms

0
Here you have some idioms related to people  

How to Keep a Conversation Going in English

0
Once you’ve broke the ice and started a conversation in English; you need to keep the conversation going. Keeping a conversation going in English...

Types of Nouns- Llojet e emrave

0
Mësoni gj. angleze online me: www.englishforlife.mk/apliko Ju lutemi bëjeni Like dhe Share që dhe miqtë tuaj të munden të mësojnë. Investoni në dituri, është e...

Suffixes in English

0
  Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Tenses – Kohërat gramatikore

0
Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...