Tuesday, July 5, 2022

12 fraza që përdoren me “DO”

0
Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Greek and Latin roots in English- Rrënjët greke dhe latine në gj. angleze

0
Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Other ways to say sad

0
Other ways to say sad Learning English with englishforlife.mk/apliko Please share and like (y) so others can enjoy and use :D