Monday, August 15, 2022

VIDEO MËSIMET NË FACEBOOK

0
Të nderuar nxënës dhe studentë duke pasur parasyshë kërkesën tuaj të madhe për parqitjen e të gjitha mësimeve me një link të caktuar ne...

12 fraza që përdoren me “DO”

0
Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Këto 10 fakte interesante për Amerikën, do t’ju habisin

0
80% e tokës në shtetin e Nevadës është në pronësi të qeverisë Qeveria e SHBA-së  zotëron një pjesë të konsiderueshme të tokës në shtetin amerikan...