Monday, August 15, 2022

Suffixes in English

0
  Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Fun English Activity: Fjalët e fshehura

0
Koha që të ketë pak argëtim me anglisht! Everyone enjoys a puzzle and these are truly genius. Below is a picture with 6 hidden English...

People idioms

0
Here you have some idioms related to people