Monday, August 15, 2022

10 Songs to Improve and Enjoy English

0
I love music. Remember one of the reasons you decided to learn English is not only to become more successful in life and understand...

Nxënësit e ‘English For Life’ pajisen me kartela elektronike!

0
Që nga muaji Shtator i vitit 2016, nxënësit si dhe studentët e qendrës trajnuese 'English For Life' pajisen me kartelat elektronike. Këto kartela do...

Filma në gj. angleze me titra anglisht

0
Këtu keni disa nga faqet me filma në gj. angleze me titra anglisht. Metodë kjo e cila përdoret nga shumë nxënës të gj. angleze...