Tuesday, January 28, 2020

Arsyet dhe rëndësia e përdorimit të teknologjisë në klasë

Në vitet e fundit, kur aplikimet e teknologjisë të tilla si video projektor, smart board, kompjuterë, software, internet, tableta, mobile etj. janë...

Si të mësoni gjuhën gjermane në shtëpi?!

Në më shumë se 80 minuta, ka shprehje dhe fjali në gjermanisht, e që janë më të rëndësishmet për t’i ditur, transmeton lajmi.net Është cikli...

5 shpikjet më të çmëndura! (Video)

Keni pasur ndonjëherë problemin e të bërit selfie por nuk i zënte të gjithë personat ne fotografi? Apo ju ka pëlqyer ndonjëherë vizatimi juaj...
video

EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

Pra, siç e dini se në çdo sezon ju sjellim risi me animacione dhe video të përgatitura nga vetë shkolla jone. Këtu keni videon...

5 Steps to happiness

See also: "5 Steps to Wisdom"

Apliko

Fill out my online form.