Tuesday, November 12, 2019

Dhjetë sekrete për të mësuar

Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë...

5 shpikjet më të çmëndura! (Video)

Keni pasur ndonjëherë problemin e të bërit selfie por nuk i zënte të gjithë personat ne fotografi? Apo ju ka pëlqyer ndonjëherë vizatimi juaj...

5 Steps to happiness

See also: "5 Steps to Wisdom"

Shtatë vendet më të veçanta në botë

Lugina e Vdekjes, Shkretëtira Atakama dhe qyteti i Shangait, janë tre nga shtatë vendet më të veçanta që ekzistojnë në planetin tonë – sipas...

Cila nga këto logo veturash është origjinale?

Nëse jeni adhurues veturash nuk do të keni problem të dalloni logon origjinale nga ajo e modifikuar. Provoni njëherë vetë pa shikuar në Google

Apliko

Fill out my online form.