Monday, August 26, 2019

Shtatë vendet më të veçanta në botë

Lugina e Vdekjes, Shkretëtira Atakama dhe qyteti i Shangait, janë tre nga shtatë vendet më të veçanta që ekzistojnë në planetin tonë – sipas...

Catch & Drop phrasal verbs in English

Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë....

Dhjetë sekrete për të mësuar

Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë...
video

EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

Pra, siç e dini se në çdo sezon ju sjellim risi me animacione dhe video të përgatitura nga vetë shkolla jone. Këtu keni videon...

Arsyet dhe rëndësia e përdorimit të teknologjisë në klasë

Në vitet e fundit, kur aplikimet e teknologjisë të tilla si video projektor, smart board, kompjuterë, software, internet, tableta, mobile etj. janë...

Apliko

Fill out my online form.