Home blog post EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

0
EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

Pra, siç e dini se në çdo sezon ju sjellim risi me animacione dhe video të përgatitura nga vetë shkolla jone. Këtu keni videon e muajit Nëntorë të vitit 2016. Me plot respekt stafi.