Ballina Education Guten Appetit! – Ein deutsches Frühstück

Guten Appetit! – Ein deutsches Frühstück

911


dac17faafedf6a5326ba26c6e231c5eb (1)

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko

Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni në dituri!