Home Blog Ju informojme se qe nga data 19 Gusht 2018 fillojme me vitin...

Ju informojme se qe nga data 19 Gusht 2018 fillojme me vitin e ri shkollore!

181
0

Te nderuar nxenes, studente dhe kursiste te shkolles private per gjuhe te huaja ‘English For Life’, ju informojme se qe nga data 19 Gusht 2018 fillojme me mesim dhe pune ne shkollen tone. Jeni te gjithe te mireseardhur. Gjithashtu nxenesve te ri ju deshirojme mireseardhje. Per kete vit kemi ne planprogram disa ndryshime qe do te jene befasi per te gjithe nxenesit. Pra, na prisni me padurim! Me respekt, stafi