Ofertat

Ofertat, çmimet dhe informatat rreth kurseve tona KURSE TË RREGULLTA 10€ /Muaji 2 HERË NË JAVË KOHËZGJATJA 80 MIN MËSIM NË GRUP NIVELET A1 DERI C2 APLIKO TANI! Shpejtë-Intensiv KURSE INTENSIVE — Shtyp kalkulo 3-5 HERË NË JAVË KOHËZGJATJA 80 MIN MËSIM INDIVIDUAL& GRUPORË TË GJITHA NIVELET /trajnimet KALKULO