Home Membership

Membership

Këtu keni antarët e stafit të English For Life.

Professors and Assistants 

Prof i gj. angleze. Ardian Deari
ardiProfesor i gjuhës angleze si dhe njëkohësisht themelues i shkollës private ‘English For Life’. Shkollën fillore e kreu në sh.f. ”Faik Konica”-Sllupçan, Kumanovë dhe disa nga klasët në Shkup- ”25 Maji”, u kthye që të vazhdoj shkollën e mesme në gjimnazin ”Sami Frashëri”- Kumanovë. Studimet i vazhdoi në ”South East European University- dega e gj. angleze”. Paralelisht me studimet e tija që ishin kryesisht në dialektin British English, Ardian-i arriti që të ndjek dhe kurse intensive të dialektit American English në ”International Language School”- Tetovë. Qysh në moshën e tij të re 19 vjeçare ai filloi të shkruante një broshurë për përshtatjet gramatikore të gj. angleze dhe gj. shqipe në të folurit, ku më pas ai hodhi në publik broshurën e quajtur ‘Mini Grammar book by Ardian Deari’. Prof. Ardian-i ka një eksperiencë të madhe në profesionin e tij. Ai punon si arsimtarë i gj. angleze në sh.f. ”Faik Konica” dhe gjithashtu punoi për 1 vit si profesor në qendrën e kurseve ‘Fluent’ në Kumanovë v.2012-13. Pervec kesaj, Ardian-i ne v 2016 arriti qe te publikoj aplikacionin fillestare te tij te quajtur EnglishForLife i cili aplikacion ishte i pranuar ne AppStore dhe Android PlayStore. Me pas, ne versionet e tjera ky aplikacion arriti ne TOP 10 e aplikacioneve edukative ne Europe qe permbane ushtrime dhe lexime me degjim. Ai eshte duke punuar ende ne librin e tij qe pritet ta publikojë si ‘Mini Grammar book by Ardian Deari’. Profesor Ardian-i është duke vazhduar studimet Master në ‘South East European University’ (SEEU) në ELT- English Language Teaching; tema në drejtimin gramatikorë (Gramatika kontrastive). Paralelisht me studimet e tija master, ai vazhdon ende të punoj dhe motivoj gjenerata të reja në shkollën private ‘English For Life’.

Prof. e gj. gjermane Arijeta Ibishi
Arijeta Ibishi eshte lindur ne shtetin e Zvicrres. Shkollen fillore e kreu ne “Schule Einschlag” ne Zvicerr. Me te kthy
er ne vendlindje, vazhdoi gjimnazin ne Kumanove. Studion prane “Univerzitetit Shteteror te Tetoves”, ku edhe fitoi burse dhe morri pjese si studente e vetme dhe e para nga Maqedonia ne programin per shkembim studentash “Mevlana”. Gjate atij programi shkembimor u perkrah shume nga Prof. Franziska Schleyer. Arijeta Ibishi punon tani ne shkollen e gjuheve En4Life si Profesoreshe e gjuhes gjermane.

 

Prof. e gj. gjermane Enise Ibishi
Enise Ibishi eshte e lindur ne Zvicerr. Shkollen fillore e kreu ne” Schule Einschlag” ne Solothurn te Zvicrres, kurse shkollen e mesme e kreu ne gjimnazin “Sami Frasheri” ne Kumanove. Studijoi ne “Univerzitetin Shteteror te Tetoves” dhe eshte e diplomuar si profesoresh e gjuhes gjermane. Si teme te diplomes kishte: “Krahasimi i sistemit fonetik te gjuhes shqipe me ate te gjuhes gjermane”. Enise Ibishi tani punon ne shkollen e gjuheve En4Life si profesoresh e gjuhes gjermane.