Ballina Education Präpositionen

Präpositionen

1101

b63b7e1bef2c5a0cd52bdc62bade12cd

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko

Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni në dituri!