Home Intensive Course Kurs special i gjuhës gjermane

Kurs special i gjuhës gjermane

(5 customer reviews)

15.00

Ky kurs përfshin

 • 1 orë LIVE në ZOOM (drejtëpërsëdrejti)
 • 90 minuta në çdo orë kohëzgjatje
 • Mbi 100 ushtrime në sistemin MOODLE
 • Aktivitete dhe fjalë të ndryshme që mund të shkarkohen në çdo kohë
 • Mundësi të kyçjes nga Smartphone, Laptop-i ose PC
 • Max 5 veta në grup
 • Kjo pagesë vlenë vetëm për një orë mësimore(90min), konsultohuni me profesorin/profesoreshën e lëndës se sa mund të zgjasë niveli dhe sa orë duhet të paguani.
 • Çertifikatë për kompletimin e kursit

Description

Video udhëzime si të paguani online

Si të kryeni pagesë nga telefoni juaj:

Si të kryeni pagesë nga PC/ Laptopi juaj:

 

Rezervoni orët me profesor të dedikuar për ju!

Ligjëruese e lëndës prof. Arijeta Ibishi Deari

Ne këtë kurs janë 3-5 persona.

Çfarë ju do të mësoni:

 • Të përshëndeteni dhe të prezantoheni para të tjerëve në gjuhën gjermane
 • Të komunikoni suksesshëm në situata të ndryshme
 • Të flisni rreth rutinave ditore dhe të tregoni motin
 • Të përcaktoni takime dhe termine
 • Të shkruani, kontrolloni dhe dërgoni tekste dhe letra në gjuhën gjermane
 • Të theksoni fjalët në mënyrë korrekte në gjuën gjermane
 • Të përforconi dhe përdorni gramatikën e gjuhës gjermane me lehtësi dhe rrjedhshmëri
 • Të flisni gjuhën gjermane me plot vetëbesim
 • Të shkruani letër ankese
 • Të bëni rrjedhshëm biseda të jetës së përditshme dhe profesionale
 • Të kuptoni pa problem diskutime të ndryshme
 • Të diskutoni rreth temave të caktuara
 • Të prezantoni tema në lëmi të ndryshme të shkencave shoqërore dhe profesionale
 • Të jeni në gjendje të merrni pjesë në mbledhje, takime dhe prezantime të ndryshme
 • Te kuptoni literaturë profesionale të lëmive të ndryshme
 • Të shkruani pa gabime gramatikore rreth temave të caktuara në mënyrë të detajuar

Çfarë mund të prisni:

 • Trajnime profesionale, argëtuese dhe lehtë për tu kuptuar me metodologjinë më të sofistikuar
 • Ushtrime për çdo mësim në sistemin tonë MOODLE që ju mund të shihni arritjet tuaja
 • Udhërrëfyes dhe shabllone të ndryshme për të përmirësuar aftësinë e të folurit
 • Raportim i detajuar i të gjitha ushtrimeve dhe kuizeve brenda sistemit MOODLE
 • Mundësi që shumicën e mësimeve t’i shkarkoni si PDF
 • Ushtrime me Audio
 • Mësim hybrid (të kombinuar) drejtëpërsëdrejti në ZOOM + ushtrimet në sistemin Moodle
 • Mësoni gjermanishten më së shpejti me ne!

 

Orari:

Sipas marrëveshjës me kursistet dhe profesorin e lëndës përkatëse.

 

Gjithçka që ju duhet të keni:

 1. Laptop/PC ose telefon dhe të instaloni programin Moodle dhe Zoom
 2. Pas pagesës së suksesshme ju do të pajiseni me të dhënat e detajuara nga ana e stafit tonë, dmth këto të dhëna do të ju dërgohen në postën tuaj elektronike (E-Mail).
 3. Duke përdorur ato të dhëna ju do të kyçeni fillimisht në Moodle ku do të keni një numër të madh ushtrimesh dhe materiale, gjithashtu do të shihni dhe oraret për mësim LIVE-Online si dhe link-at për në ZOOM me prof. Arijeta Ibishi Deari.

5 reviews for Kurs special i gjuhës gjermane

 1. Gazmend Elezi

  „Du bist immer am besten,, 👍👏

 2. Abdulla Ameti

  Bester Kurs bisher, ich wünsche Ihnen viel Glück.

 3. Bunjamin Azizi

  Një mësues i mirë është si një qiri: Ai konsumon vetveten për t`ua ndriçuar rrugën të tjerëve.

 4. Raida Jashari

  The best English for Life!

 5. J.I

  thank u for supporting us on these days

Add a review

Your email address will not be published.