Home Intensive Course Kurse intensive në gjuhën gjermane- Vetëm për kursistët nga RMV dhe oferta

Kurse intensive në gjuhën gjermane- Vetëm për kursistët nga RMV dhe oferta

200.00

Në këtë kurs mundeni të regjistroheni vetëm pasi të keni një marrëveshje me profesoreshën e lëndës, prof. Arijeta Ibishi Deari.

Ky kurs përfshin

 • 16 orë LIVE në ZOOM (drejtëpërsëdrejti)
 • 90 minuta në çdo orë kohëzgjatje
 • Mbi 100 ushtrime në sistemin MOODLE
 • Aktivitete dhe fjalë të ndryshme që mund të shkarkohen në çdo kohë
 • Mundësi të kyçjes nga Smartphone, Laptop-i ose PC
 • Max 10 veta në grup
 • Kjo pagesë vlenë vetëm për një muaj, konsultohuni me profesorin/profesoreshën e lëndës se sa mund të zgjasë niveli.
 • Çertifikatë për kompletimin e kursit e njohur në RMV

Description

Video udhëzime si të paguani online

Si të kryeni pagesë nga telefoni juaj:

Si të kryeni pagesë nga PC/ Laptopi juaj:

 

Rezervoni orët private me profesor të dedikuar për ju

Ju informojmë se ky kurs vlenë vetëm për nxënësit që vetëm se kanë bërë marrëveshje paraprake me profesoreshën e lëndës, gjegjësisht profesoreshën Arijeta. Këtu mundeni të kryeni pagesën e kurseve që ju vetëmse jeni duke ndjekur në qendrën tonë.

Çfarë ju do të mësoni:

 • Të përshëndeteni dhe të prezantoheni para të tjerëve në gjuhën gjermane
 • Të komunikoni suksesshëm në situata të ndryshme
 • Të flisni rreth rutinave ditore dhe të tregoni motin
 • Të përcaktoni takime dhe termine
 • Të shkruani, kontrolloni dhe dërgoni tekste dhe letra në gjuhën gjermane
 • Të thekson fjalët në mënyrë korrekte në gjuën gjermane
 • Të përforconi dhe përdorni gramatikën e gjuhës gjermane me lehtësi dhe rrjedhshmëri
 • Të flisni gjuhën gjermane me plot vetëbesim

 

Çfarë mund të prisni:

 • Trajnime profesionale, argëtuese dhe lehtë për tu kuptuar me metodologjinë më të sofistikuar
 • Ushtrime për çdo mësim në sistemin tonë MOODLE që ju mund të shihni arritjet tuaja
 • Udhërrëfyes dhe shabllone të ndryshme për të përmirësuar aftësinë e të folurit
 • Raportim i detajuar i të gjitha ushtrimeve dhe kuizeve brenda sistemit MOODLE
 • Mundësi që shumicën e mësimeve ti shkarkoni si PDF
 • Ushtrime me Audio
 • Mësim hybrid (të kombinuar) drejtëpërsëdrejti në ZOOM + ushtrimet në sistemin Moodle
 • Mësoni gjermanishten më së shpejti me ne!

 

Orari:

Sipas marrëveshjes!

 

Gjithçka që ju duhet të keni:

 1. Laptop/PC ose telefon dhe të instaloni programin Moodle dhe Zoom
 2. Pas pagesës së suksesshme ju do të pajiseni me të dhënat e detajuara nga ana e stafit tone, dmth këto të dhëna do të ju dërgohen në postën tuaj elektronike
 3. Duke përdorur ato të dhëna ju do të kyçeni fillimisht në Moodle ku do të keni një numër të madh ushtrimesh dhe materiale, gjithashtu do të shihni dhe oraret për mësim LIVE-Online si dhe link-at për në ZOOM me prof. Arijeta Ibishi Deari.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kurse intensive në gjuhën gjermane- Vetëm për kursistët nga RMV dhe oferta”

Your email address will not be published.