Ballina Education Synonyme von “sagen”

Synonyme von “sagen”

1046

5ba94d604deb589297a4979dca8ec0ea

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko

Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni në dituri!