Home News XXL – Ajsberg noton në det të hapur! 

XXL – Ajsberg noton në det të hapur! 

0
XXL – Ajsberg noton në det të hapur! 

Ndodhi edhe kjo! Një nga ajsbergët më të mëdha që është parë deri tani është liruar nga antartiku dhe noton tani në det të hapur. 

Pjesa që noton tani në detin e hapur është  5800 km2 (kilometër katrorë) e mëdha. Kjo rezultoi si pasojë e ndryshimeve drastike klimatike.Burimi: bild.de