Available courses

IOM - English course A1
Ardian DeariTest User

IOM - English course A1

IOM - English course -A1 Level

Sponsored English Course by International Organization for Migration

Professor: Ardian Deari

Course Materials and Resources

Extra Training
Ardian DeariArijeta Ibishi Deari

Extra Training

Në këtë modul,

Ju do të mund të gjeni ushtrime të ndryshme dhe të përgjithshme në gj angleze dhe në gj gjermane.

ESP-Test

ESP-Test

This course is a B1 Intermediate Level Course. It is recommended for students who have a good level of English.

 

Applied English for Science and Technology

Applied English for Science and Technology

This course is designed to improve students' conversation skills in a scientific- or engineering-oriented setting.

Pre- Intermediate A2+ English
Ardian DeariEnglish For Life

Pre- Intermediate A2+ English

^^^^^^

^^^^^^

Ketu me larte klikoni ALL SECTIONS