Ne pjesen e Vocabulary shume shpejte edhe pyetje nga TOEFL!

Ne pjesen e Vocabulary shume shpejte edhe pyetje nga TOEFL!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

ju informojme qe se shpejti ne pjesen Vocabulary do te keni mundesine te ushtroni dhe pyetje e ushtrime nga testet me prestigjioze boterore te gjuhes angleze - TOEFL. 

Kontrollimi i ketyre testimeve do te behet sipas teknologjise se fundit te Inteligjences Artificiale - LUNORIS!.

Me respekt,

profi