1 maji dite jo pune!

1 maji dite jo pune!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

ju informojmë se dita e shtunë (1 maj 2021) është ditë jo pune dhe në këtë ditë në asnjë nga kurset tona nuk do të ketë mësim. 

Duke marrur parasysh se kjo është festë shtetërore, e njejta nuk do të zëvendësohet!

Mësimi vazhdon me të gjitha kurset e rregullta sipas orarit që keni në ditën e dielë.

Me respekt,

stafi