Te nderuar nxenes dhe kursiste!

Te nderuar nxenes dhe kursiste!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxenes dhe kursistë,

Ju informoj se në rast se llogaria juaj nuk përdoret në periudhë më shumë se 30 ditë, ka gjasa që po e njejta të ju suspendohet (bllokohet). Pra, e gjitha kjo bëhet me qëllim që të jeni sa më aktive dhe më të zhurmshëm në bërjen e detyrave dhe ushtrimeve.

Me respekt,

Ardian Deari

English For Life CEO