Per disa minuta sistemi jone do te kete nderprerje!

Per disa minuta sistemi jone do te kete nderprerje!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Ju informoj se jemi duke punuar ne sistemin tone. Ne minutat ne vijim do te keni pengesa:

|| 21:50:01 -- > deri ne  --- > 21:55:01 ||

Data: 09.03.2021

Jemi duke punuar ne permiresimin e infrastruktures se lajmerimeve si dhe permiresimin e sigurise tone ne pergjithesi. 

Me plot respekt,

Ardian Deari