Urime fituesve te LEVELUP

Urime fituesve te LEVELUP

by Prof. MSc. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës, studentë, dhe kursistë,

Ju informojmë se shkolla jonë shpall tre fituesit e garës LevelUP! për vitin 2020. Në garën LevelUP! jeni pjesmarrës të gjithë në një ose tjetër formë, por më së larti do të dalin nxënësit që janë më aktiv dhe që bëjnë më së shumti ushtrime, detyra, komentime, pyetje etj.

“Winning is fun…. Sure. But winning is not the point. Wanting to win is the point. Not giving up is the point. Never letting up is the point. Never being satisfied with what you’ve done is the point.” —Pat Summitt

Fituesi i parë:


Semine Sakipi, kursiste e nivelit A2, gjuhë angleze

 

Fituesi i dytë:


Arta Emini, kursiste e nivelit B1, gjuhë angleze

 

Fituesi i tretë:


Leand Memeti, kursist i nivelit A2, gjuhë angleze

 

Ne si shkollë, ju dëshirojmë shumë suksese dhe shëndet në të ardhmen fituesve. Ndërsa, për të tjerët, kjo le të jetë një motivim që në të ardhmen puna juaj do të vlerësohet!

Shfrytëzojmë rastin, t'ju informojmë se gjithashtu pas muajit Maj 2021, do të jemi pjesmarrës në H5P EduTech HUB. Një garë që do të keni pyetje nga shumë instituctione tjera në botë, pra do të jetë një risi e madhe për të gjithë ju.

 

Ju ftojmë të gjithë të merrni pjesë në garën LevelUp që në vitin tjetër edhe emrat tuaj të publikohen në këtë mënyrë. Për të kontrolluar nivelin tuaj se ku gjendeni, shkoni te menu-ja (me tre vija) dhe pastaj klikoni LevelUP!

 

Me respekt, 

stafi