Orari per semestrin Pranveror 2021- Spring term Schedule 2021

Orari per semestrin Pranveror 2021- Spring term Schedule 2021

by Prof. MSc. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës dhe studentë,

Fillimisht ju dëshirojmë suksese në gjysmëvjetorin e dytë (semestrin pranveror). Ju informojmë se orari juaj tanimë është publikuar për kurset e gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.

Kursi fillon më datë 23.1.2021 sipas orarit që ju paraqitet te kalendari ose klikoni këtu https://englishforlife.mk/elearn/calendar/view.php?view=month

Me plot respekt,

stafi