Happy New Year 2021!

Happy New Year 2021!

by Prof. MSc. Ardian Deari -
Number of replies: 4

Të nderuar nxënës, studentë dhe kursistë,

pranoni urimet më të ngrohta për ndërrimin e motmoteve. Ju dëshirojmë shëndet, lumturi dhe shumë suksese në vitin e radhës. Në të njejtën kohë, ju faleminderojmë që qëndruat me ne edhe në rastet më të vështira të 2020-tës. Viti që lamë pas ishte një vit përplot sfida, vështirësi dhe humbje të mëdha. Shpresojmë që viti 2021 do të jetë një vit i shërimit të gjitha plagëve. 

Me respekt, 

stafi

 

In reply to Prof. MSc. Ardian Deari

Re: Happy New Year 2021!

by Behar Ajvazi -

Urime edhe ti profi jone i dashur ndrrimin e mot moteve te deshiroj suksese dhe lumturi me familjen