Prezantojmë modulin LevelUP!

Prezantojmë modulin LevelUP!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës dhe studentë,

Ju informojmë se kemi ndërtuar modulin më të ri në sistem - LevelUP!

Ky modul do t'ju mundëson që të merrni pjesë në një garë të madhe ndërmjet tërë kursistëve në qendrën tonë. Gjithashtu, ju mundeni të merrni pikë në çdo aktivitet dhe detyrë që kryeni psh një detyrë shtëpie mund të ketë 45 xp (pikë).

F.A.Qs

Si do të shifni se sa pikë keni për momentin?!

- Brenda aplikacionit tuaj English For Life > shkoni te menu-ja > pastaj LevelUP! > do t'ju paraqitet niveli juaj dhe pikët (XP). Shih foton:

Sa niveli janë gjithësej?!

 

- Gjithësej janë 81 nivele (levels), dhe fituesi do të marrë shpërblim nga ana e shkollës tonë.

A mundem të shoh ku gjendem në krahasim me të tjerët?

- Po, pasi të keni hapur LevelUP! mund të klikoni LADDER dhe shihni veten se ku gjendeni.

 

Ju inkurajojmë të filloni të ushtroni sa më shumë, dhe në rast se keni mbaruar të gjitha ushtrimet që gjenden brenda aplikacionit, atëherë shënoni profesorit tuaj përkatës që të publikoj ushtrime të reja. Ky modul është më i madh se qëllimi i një gare!

 

NË VIJIM KENI NJË VIDEO MOTIVUESE QË E DEDIKOJMË PËR TË GJITHË NXËNËSIT TANË!