Ju lutemi te kontrolloni sms inbox tuaj

Ju lutemi te kontrolloni sms inbox tuaj

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes te gjuhes angleze, ju informojme se mbi gjysma e nxenesve vetemse jane informuar rreth orarit dhe takimeve te para qe do te kemi. Ne rast se nuk keni pranuar ende sms, kontrolloni sms inbox-at ne telefonat tuaj. Me respekt, prof Ardian Deari