Kerkojme ndjese qe procesi i fillimit po shkon ngadale

Kerkojme ndjese qe procesi i fillimit po shkon ngadale

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme qe se fundmi procesi i fillimit me disa grupe eshte duke shkuar shume ngadale, e kjo per arsye se po mundohemi qe t'ju permbahemi rregullores Anti-CoVid maksimalisht. Kerkojme mirekuptim nga ju dhe shpresojme qe se shpejti te shihemi me te gjithe juve. Me respekt, profesor Ardian Deari