Mesazh mireseardhje

Mesazh mireseardhje

by Prof. Arijeta I. Deari -
Number of replies: 0

Te dashur nxenes, me lejoni qe ne emrin tim personal dhe ne emer te stafit te gjithe shkolles tone te ju uroj mireseardhje. Per ju qe jeni nxenes te ri ne qendren tone, keni para jush nje rrugetim interesant perplot njohuri, kuriozitete dhe kultura te reja te vendeve tjera neper bote. Per ju qe vetem se ishit perkrah nesh gjate pandemise, ju jemi shume falenderues qe qendruat me ne. English For Life eshte dhe do te jet shtepia juaj e dyte. Suksese gjate ketij viti te ri shkollor 2021/22.

Me plot respekt,

e juaja profesoresha Arijeta Ibishi Deari