Problem teknik per 1- 3 ore

Problem teknik per 1- 3 ore

by English For Life -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Ju informojme se qe nga ora 6:00AM - Mengjes 28.09.2021, hasim probleme teknike pershkak te sherbimeve tona ne Plesk me seli ne Zvicer. Gjate dy oreve ne vijim do te rregullohet problemi dhe me nuk besojme qe do te kete ndonje problem.

Arsyeja: Update - i pamenduar mire nga ana e Plesk

Kohezgjatja: 1-3 ore

Rregulluesit e ceshtjes: Tom Stich (Hetzner Support) dhe Ardian Deari 

Me plot respekt,

stafi