Test falas per percaktimin e nivelit.

Test falas per percaktimin e nivelit.

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

Së fundmi kemi publikuar një test falas për të gjithë të interesuarit që të dijnë se në çfarë niveli gjenden. Ky test thënë ndryshe ju ndihmon të caktoni nivelin e anglishtes tuaj. Ndjehuni lirë ta shpërndani me shoqërinë tuaj dhe miqt tuaj. Linku për në test: https://englishforlife.edu.mk/p/testi