28 Nentori dite jo pune ne qendren tone!

28 Nentori dite jo pune ne qendren tone!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Të nderuar nxënës,

Ju informojmë se dita e dielë, faktikisht 28 nëntor 2021, NUK do të punohet në asnjë nga kurset tona shkaku i festës së 28 nëntorit (ky lajmërim vlenë vetëm për ditën e dielë).

Njëherit, ne si staf ju urojmë këtë festë dhe shpresojmë që kombi ynë të ketë arrijte kulminante në shkencë dhe teknologji. 

"Një fëmijë që fle, rritet, por një popull që fle, vdes". - Ismail Qemali

Urojmë që viteve tjera kjo festë mos të festohet me valle e këngë, sepse jemi të ngopur nga to, por me shkencë dhe numërime përparimesh!

Urime të gjithë shqiptarëve kudo që gjenden në botë.

Me respekt,

MSc. prof. Ardian Deari

English For Life CEO