Te nderuar nxenes dhe kursist, gjendemi ne fund te ketij viti dhe...

Te nderuar nxenes dhe kursist, gjendemi ne fund te ketij viti dhe...

by English For Life -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kursist,

gjendemi para fundit te vitit dhe ju lutemi te na jepni nje vleresim tuajin per punen tone. Vleresimin mundeni ta beni ne linkat e dhene me poshte. 

 

Vleresimi per kursin e gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane si dhe vleresimin e profesoreve mund ta beni ne kete link:
https://g.page/r/CS1vAO54ao1uEBM/review


Vleresimi per aplikacionin mund ta beni me poshte:

Per APPLE - iPhone:
https://apps.apple.com/mk/app/english-for-life/id1519693132#?platform=iphone

Per Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.englishforlife.englishforlife&pcampaignid=pcampaignidMKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1

 

Me respekt stafi