Pushime te kendshme!

Pushime te kendshme!

by English For Life -
Number of replies: 1

Të nderuar nxënës dhe kursist,

Ju informojmë se nga sot 26.12.2021 të gjitha kurset e rregullta të gjuhës angleze, gjuhës gjermane dhe të gjuhës maqedone përfundojnë mësimin për këtë gjysmëvjetor (semestër). Për datën e fillimit të kurseve do të informoheni në aplikacion nga profesorët tuaj të kursit. 

Ne si staf, ju dëshirojmë pushime të kënshme, shëndet, harmoni dhe lumturi në familjet tuaja. Në ndërkohë që jeni në pushim, ju inkurajojmë të përdorni aplikacionin tonë English For Life, nga ku edhe profesorët tanë do të mundohen të postojnë edhe ushtrime tjera të reja.

Shihemi në vitin 2022! 

Me respekt,

Stafi

In reply to English For Life

Re: Pushime te kendshme!

by Eliza Rramani -

Falemiderit prof,Kalofsh dhe ti mir dhe jemi shum te knaqt me mësimin