Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

by English For Life -
Number of replies: 2

Te nderuar nxenes dhe kursist,

ju informojme, se te gjitha kurset tona do te fillojne nga 22 Janari, gjegjesisht dite e shtune. Per te kontrolluar orarin shkoni te kalendari ose klikoni ketu... (bejeni refresh 3-4 here kalendarin)

Ju qe keni mesim brenda javes orari do t'ju publikohet nga dita e hene e andej.

Me respekte,

English For Life LLC

In reply to English For Life

Re: Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

by Prof. Ardian Deari -
PS: Ky lajmerim vlene edhe per kurset e gjuhes angleze si dhe ato te gjuhes gjermane. Kontrolloni orarin tuaj ne kalendar dhe mos harroni te beni refresh 3-4 here kalendarin qe te mund te ju shfaqet orari i ri. Kalendari behet refresh duke e terhequr nga lart-posht. Me respekt, profi
In reply to English For Life

Re: Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

by Prof. Ardian Deari -

Ju lutem të gjithëve që të respektoni masat Anti-Covid, mbani maskat (mundësisht N95) dhe distancën. Shihemi nesër dhe shumë suksese!