Oraret e kurseve brenda javes gj angleze do te krijohen diteve ne vijim!

Oraret e kurseve brenda javes gj angleze do te krijohen diteve ne vijim!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes qe mesoni gjuhe angleze brenda javes, ju informoj se kete jave do t'i krijojme oraret tuaja. Sigurisht, ju ka ardhur nje mesazh me informatat e takimit te pare, gje qe eshte shume me rendesi te merrni pjese ne takimin e pare sepse aty do te caktohet orari dhe NUK do te kete pastaj ndryshime!

Me respekt, 

Profi