Mesazhet jane kthyer ne piken 'Zero'!

Mesazhet jane kthyer ne piken 'Zero'!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe studente,

ju informojme se te gjitha mesazhet ne aplikacionin tone jane kthyer ne piken 'zero' qe do te thote se gjithcka qe keni shkruar ne mesazhe tanime eshte e fshire. Ky perditesim erdhi si pjese e ndryshimit te moduleve tona ne gjuhe me te reja programore qe do ta bejne aplikacionin tuaj te funksionoj me shpejte.

Se shpejti do te sjellim shume risi... Stay Tuned!

We are the best!