Ju deshirojme suksese te gjitha grupeve qe kane testin perfundimtare!

Ju deshirojme suksese te gjitha grupeve qe kane testin perfundimtare!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Stafi i shkolles tone ju deshiron shume suksese te gjitha grupeve qe do t'i nenshtrohen testit perfundimtare diten e neserme (e shtune) me 12 mars 2022. 

Ju rikujtojme se perqindja per te hyre ne test dhe per tu hapur testi duhet te jete mbi 50% e kursit te kompletuar me ushtrime dhe detyra te ndryshme, perndryshe nese nuk eshte e arritur perqindja nuk hapet testi dhe qe e ben te pamundur te kalohet ne nivelin tjeter.

Njeherit dhe ju rikujtojme me rregullin e shkolles tone se pas dites qe mbahet testi, duhet te kete zbrastire dhe te kete pushim minimum nje dite. Pra, grupet qe kane test shembull te shtunen, ato grupe te dielen e kane dite pushimi- dhe ajo dite NUK zevendesohet!

 

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Ju deshirojme suksese te gjitha grupeve qe kane testin perfundimtare!

by Bekra Emini -