Si dukej qendra ku u nis ideja e zhvillimit te ketij aplikacioni?!

Si dukej qendra ku u nis ideja e zhvillimit te ketij aplikacioni?!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 2

Te nderuar nxenes,

me poshte keni mundesine te shihni qendren ku lindi ideja e nje aplikacioni te brenduar nen emrin 'EnglishForLife' qe sot ju po e perdorni per te zhvilluar aftesite tuaja ne gramatike, vokabular, lexim dhe degjim. 

Ideja lindi ne vitin 2017 dhe u zhvillua ne disa faza (ROADMAP):

1. 2017-2019  versioni BETA (Test ku jane falenderuar nxenesit qe moren pjese aktive)

2. 2020 - Brandimi ne emrin e qendres tone dhe publikimi i aplikacionit

3. 2021 - Mbushja me materiale dhe konvertimi ne korrniza me te reja dhe me te shpejta sic eshte ionic5

4. 2022- Detyrat e shtepise me i kontrollon aplikacioni ku ju kushtezon me qasjen ne test psh ne rast se e keni kursin nen 50% atehere ne test nuk munden te hyni. Kjo gje me automatizem detyron digjitalizimin e detyrave.

5. 2023- Pervec perqindjes, po punohet qe edhe note kaluese te keni ne cdo detyre. Gjithashtu futja e API lidhjeve me sherbime te shumta Premium per studente (mbetet te shihet...)

 

Me poshte keni fotografine e vitit 2017.

Se shpejti do te sjellim dhe shume risi tjera!

Pjesmarresit aktiv ne zhvillimin e aplikacionit:

Muhamed Beluli - UI/UX Designer

Ardian Deari - Zhvillues i app dhe ndermjetesimin e kodit per lajmerimet tuaja

Arijeta I. Deari - Dizajnimin e kurseve dhe materialeve

Sunil Chippa - Zhvillues i kodit per lajmerimet

Zekerija Avdiu - Testues premium

 

Falenderim i vecante per grupin e aso kohe- 2017 (tanime grupi B2) qe ishin grupi i pare qe moren pjese ne versionin BETA ne zhvillimin e appit tone.

Sanije Aliji

Anisa dhe Lina Salihi

Erza Rexhepi

Arta Limani

Lorina Shabani

Agnesa Osmani

Almira Xhaferi

Edmond Aliti

Kushtrim Duraku

Anid Ganiji

Yllka Ibrahimi

Anesa Ebibi

Zekerija Avdiu

Urata Hyseni

Amena Aliu

Erjona Shabani

Blina Zumberi

Anid Zumberi

Xhabir Isaku

Mineta Maliqi

Arbion Aliti

Ergin Aliu

Metije Arifi

Anida dhe Altuna Etemi

Sabri dhe Valmir Ibrahimi

Herolind Isufi

Elmedina Selimi

Erjon Selmani

Gentiana Shabani

 

 

 

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Si dukej qendra ku u nis ideja e zhvillimit te ketij aplikacioni?!

by English For Life -

IF YOU WANT TO BE A LION, YOU MUST TRAIN WITH LIONS!

In reply to English For Life

Re: Si dukej qendra ku u nis ideja e zhvillimit te ketij aplikacioni?!

by Arta Limani -

Blessed to be part of this team/family.