Te gjitha fletoret e punes do te digjitalizohen!

Te gjitha fletoret e punes do te digjitalizohen!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe student, tani me vetemse kemi hyre ne fazen e katert te digjitalizimit te qendres tone. Kjo faze perfshine pikat si me poshte:

- Profesori/Profesoresha NUK ka te drejta te ju kerkon me detyra te shtepise.

- Studentet dhe nxenesit munden te MOS e kopjojne/blejne fletoren e punes sepse komplet detyrat e fletores se punes do te vendosen ne app.

- Ne fund te nivelit per te hyre ne test ne shumicen e kurseve do te kerkohet MBI 50% >.

- Duke filluar nga shtatori 2022, ne cdo ushtrim do te duhet te keni noten mbi 2.0> per tu llogaritur ne perqindje (e jo sikur tani vetem dy here ta beni ushtrimin- pra ky sistem qe eshte dy here te kyceni ne cdo ushtrim, do te hiqet shume shpejte sepse kjo ka qene vetem per njoftim).

 

Dhe per ne fund, miresevini ne qendren tone dhe mos harroni se 'If you want to be a Lion, you must train with Lions!'