Probleme teknike

Probleme teknike

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se kemi hasur ne ca probleme teknike ne mengjesin e 22 janarit 2023, gjegjesisht nga ora 10-10:50. 

Problemet tanime jane identifikuar dhe menjanuar. 

Me respekt,