Ndryshim gjigant: Aplikacioni punon edhe offline - pa internet!

Ndryshim gjigant: Aplikacioni punon edhe offline - pa internet!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës, më lejoni të ndaj me ju ndryshimin më të ri. Që tani e tutje do të keni mundësinë të bëni detyra dhe ushtrime edhe në kohët kur nuk keni rrjet. Ajo e gjitha që duhet të bëni është si në foton e mëposhtme. Megjithatë, detyrat edhe pse mund t'i bëni pa internet, rezultatu do t'ju paraqitet në momentin kur ju të kyçeni në rrjet. 

Urime e ta gëzoni!