Testet perfundimtare per trajnimin gramatikor dhe nivelin A1 te gj angleze

Testet perfundimtare per trajnimin gramatikor dhe nivelin A1 te gj angleze

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

shume shpejte do te mbahet testi perfundimtar ne nivelin A1 dhe ne trajnimin gramatikor te gjuhes angleze. Per te hyre ne test, do t'ju duhen minimum 6 badges. Ne rast se nuk hyni ne test, atehere nenkuptohet se ju nuk i keni bere detyrat dhe automatikisht prinderve tuaj (per ju qe jeni nen moshen 18 vjecare) do t'ju dergojme nje raport te detajuar ne lidhje me mos-aktivitetin tuaj. Jemi te sigurt qe te gjithe ju do t'i beni detyrat dhe do te keni sukses.

Ju deshiroj shume suksese!

Me plot respekt,

i juaji Prof. MSc. Ardian Deari

PS: Ne rast se deshironi te beheni luan, duhet te trajnoheni me te tille!