Se shpejti perditesimi i ri! New update is coming soon!

Se shpejti perditesimi i ri! New update is coming soon!

by English For Life -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

ju informojme qe shkolla jone do t'ju sjell perditesimin me te ri qe ka per qellim LEHTESIMIN e perdorimit te aplikacionit si dhe shpejtesi me te madhe. Me plot respekt, stafi i English For Life LLC, Kumanove, 13 Mars 2023.