Problem me sistemin!

Problem me sistemin!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

jemi te vetedijshem se eshte nje problem serioz ne sistemin e detyrave. Problem ky qe nuk ju lejon te shihni raportin pas klikimit te 'X' ne pergjigjet tuaja. 

Jemi duke punuar intensivisht dhe shpresojm qe gjate dy javeve te ardhshme ky problem te eliminohet.

(Credits) Problemi u raportua nga Azra Xhelili dhe Rexhie Zendeli, gje qe i falenderojme per kontributin e dhene ne perfeksionimin e sistemit tone.

Me plot respekt,

Prof. MSc. Ardian Deari