Ju informojme se nga sot te gjitha kurset punojne me orar te rregullt!

Ju informojme se nga sot te gjitha kurset punojne me orar te rregullt!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Ju informojme se te gjitha kurset nga sot e andej punojne sipas orarit qe ju paraqitet te kalendari juaj; pra, nese e keni ne orar e enjte dhe e premte, mesimi vazhdon nga sot e nese e keni e shtune dhe e diele, fillon te shtunen. 

Me respekt,

Stafi