Rregullim i sistemit!

Rregullim i sistemit!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se kemi arritur pjeserisht te rregullojme dhe riparojme nje pjese te kodit. Kjo do te thote qe 'X' ne feedback-un tuaj per momentin eshte funksional, por se kemi edhe gabime tjera qe jemi duke punuar intensivisht t'i permiresojme. 

Pritet qe ne versionin e ardhshem te kemi edhe shume permiresime tjera si dhe eksperience me te mire te perdoruesit. 

English For Life do te permiresohet dite e me shume! We are English For Life and we are the best!